nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.


Verzending

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden en/of bestellen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wanneer dit het geval is dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakket-bezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Bedenktijd / retour


Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. In dergelijke gevallen kun je de bestelling altijd naar ons retourneren. Wij zullen wel controleren of hier niet meer mee is gedaan dan schriftelijk is voorgeschreven. Wettelijk gezien mag je het product namelijk uitproberen zoals je dat ook in een fysieke winkel mag doen. Wanneer er meer mee is gedaan dan dit dan zullen wij controleren of wij het product met waardevermindering retour kunnen accepteren of dat deze op kosten van jezelf weer naar je toegestuurd moet worden.
Wanneer je een bestelling wilt retourneren dan heb je 14 dagen om dit aan ons te laten weten. Dit kan via ons mailadres: info@slagwerkonderdelen.nl. Na het aanmelden heb je vervolgens nogmaals 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk naar ons retour te sturen. Bij iedere bestelling ontvang je een retourformulier. Dit vul je in en voegt het bij de artikelen. Wij doen ons uiterste best om het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten vervolgens zo spoedig mogelijk terug te betalen. Dit zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen gebeuren. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Retouren waar accessoires ontbreken of waar de verpakking niet bij zit kunnen wij helaas niet accepteren. Het is dan ook van belang dat je bij het retourneren controleert of je het volledig terugstuurt. Download hier het retourformulier.

 

Klantenservice


Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Slagwerkonderdelen.nl
Telefoon: 085 06 03 666
E-mail:
info@slagwerkonderdelen.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Crazy Cats Music Productions
Eigenaar: de heer Marcel B.H. Engelbertink
De domeinnaam van onze webwnkel is:
www.slagwerkonderdelen.nl 
Ons adres:
Heerschaphorst 7
7531 JM Enschede
KvK: 66171431
BTW: NL121125245B01
IBAN: NL43INGB0007273276


 

Garantie


Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.

 

Klachten


Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@slagwerkonderdelen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via: https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Product ruilen


Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@slagwerkonderdelen.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

Betaalmethodes


Je kunt jouw bestelling bij ons op maar liefst 11 verschillende manier betalen. Momenteel bieden we onderstaande betaalmethodes aan:
 

1. IDeal (Nederlandse klanten)
De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland is iDeal. Je hoeft enkel uw bank te kiezen, in te loggen en de betaling te autoriseren (bijvoorbeeld met een TAN-code of card reader). Het geld wordt meteen afgeschreven. Slagwerkonderdelen.nl kan zo snel beginnen met het klaarzetten van jouw bestelling.


 

2. Paypal en creditcard
Een snelle digitale wijze van betalen is de gratis internationale dienst Paypal. Heb je een Paypal-account, dan is het slechts een kwestie van inloggen en bevestigen. Verdere autorisatie is niet nodig. Let erop dat Paypal bij hogere bedragen eerst wacht op bevestiging van jouw bank. Ook als je in het bezit bent van een creditcard (VISA, Mastercard, Maestro of American Express), is betalen eenvoudig. Vul jouw creditcard-gegevens in en jouw bestelling kan (vaak na slechts een korte verificatie) naar jou worden verstuurd.

 

3. Vooraf betalen
Betaal je liever niet binnen een digitale omgeving? Kies dan voor vooruitbetaling per bank en schrijf het verschuldigde bedrag handmatig over naar Slagwerkonderdelen.nl. 


 

4. Rembours
Ook kun je kiezen voor een rembourszending. Voor € 19,95 extra betaal je bij aflevering van een product met een waarde van maximaal € 2.000,- direct en gepast aan de vervoerder (PostNL). 

Versturen onder rembours is mogelijk bij pakket- en vrachtzendingen binnen de Benelux. Deze dienst wordt niet aangeboden voor een ander land van bestemming. Het rembourspakket wordt pas overhandigd als je het door jou bestelde bedrag hebt betaald aan de bezorger of op de PostNL locatie. Pakketzendingen onder rembours moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: 

  1. Maximaal gewicht van 31,5 kg per pakket 
  2. De persoon die de zending in ontvangst neemt is verplicht om te tekenen voor ontvangst van zendingen onder rembours. 

Rembourspakketten kunnen niet naar een postbus- of antwoordnummeradres worden verstuurd.
 

5. Giropay


Logo_Giropay

Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. De online betaalmethode is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo’n 17 miljoen gebruikers (zo’n 75% van deDuitse markt!). 
Net als bij iDEAL hoeft iemand die via Giropay een aankoop op Internet wil betalen zich niet vooraf te registeren. Ook is er geen aparte software nodig. Het enige vereiste om via Giropay te kunnen betalen is de beschikking over een bankrekening die geschikt is voor internetbankieren. Ook dient de bank waar de klant zijn of haar rekening heeft deel te nemen aan Giropay.
Voor wat de beveiliging en de bescherming van persoonlijke gegevens betreft, hoeft men zich geen enkele zorgen te maken. Giropay is ook op dit gebied te vergelijken met iDEAL. Zo maakt net als iDEAL eveneens gebruik van de veiligheidsstandaarden van de deelnemende banken. Veilig vertrouwd, en dus onbekommerd betaalgemak!

 

6. Sofort Banking


SOFORTBanking online betalen

Een van de snelst groeiende online betaalmethoden is zonder meer SOFORT Banking (voorheen bekend als DirectEbanking). Deze betaaloplossing, waarbij net als bij een iDEAL-betaling gebruik wordt gemaakt van het internetbankieren om een directe bankoverschrijving te doen, wint steeds meer aan populariteit onder consumenten én webwinkeliers.

De voordelen van SOFORT Banking, als enig Europees bankonafhankelijk betaalsysteem, zijn met name voor internationaal opererende webshop eigenaren zeer interessant. Zo kunnen er rond de 45 miljoen klanten in Duitsland (vooral hier is SOFORT Banking erg populair), Oostenrijk, Zwitserland en België op deze manier veiliger en sneller betalen. Dat betekent een directe omzetstijging voor de internationale webwinkelier. SOFORT Banking is ook nog eens goedkoper dan andere online betaalsystemen, waarmee het ook financieel een slimme zet is.

Business Partner SOFORT GmbH, eigenaar van het online betaalproduct SOFORT Banking, is sinds 2014 onderdeel van de Klarna Group, en SOFORT Banking is mede daardoor inmiddels beschikbaar in 13 landen. Zo kunnen consumenten in onder andere België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Engeland via SOFORT Banking afrekenen.

Voor de afhandeling zijn slechts rekeningnummer, bankcode alsmede de online-banking gegevens zoals PIN- en TAN-nummer nodig.

SOFORT Banking biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens. Een klantenregistratie, noch het opladen van een tussenrekening, noch het doorgeven van creditcardgegevens is nodig. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Eindklanten zijn bovendien verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phishing en pharming. Daarmee voldoet SOFORT Banking aan de hoge veiligheidseisen van online-banking.

 

7. Maestro

Maestro®

Met Maestro kun je veilig én gemakkelijk betalen en geld opnemen op meer dan 15 miljoen plaatsen in 93 landen. Bovendien betaal je als consument géén extra kosten voor het gebruik van Maestro in Nederland.

Sinds 2011 pint vrijwel iedereen in Nederland met Maestro. Bovendien wordt er steeds minder met cash betaald en steeds vaker gepind. Dat is veiliger en gemakkelijker. Niet alleen voor de consument, maar ook voor kassamedewerkers.

Vanaf 2013 kunt u met uw betaalpas, naast gewoon pinnen, ook contactloos betalen. Betalen wordt hierdoor nóg sneller en gemakkelijker. Het betalen bij parkeerautomaten op straat en in parkeergarages is onlangs vereenvoudigd en in de nabije toekomst kunt u zelfs gaan betalen met uw mobiele telefoon.

Maestro is een betaalmerk van MasterCard Worldwide. MasterCard is een wereldwijd betalings- en technologiebedrijf. MasterCard beheert ’s werelds snelste betaalverwerkingsnetwerk, waarmee consumenten, financiële instanties, bedrijven en overheden wereldwijd worden verbonden.
 

 

 

8. BancontactBancontact is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. Omdat e-commerce in België flink groeit, het aantal online shoppers stijgt en de gemiddelde online consumentenbestedingen steeds meer toenemen, is het aanbieden van Bancontact in onze webshop de ideale manier om de Belgische markt te bereiken.

Bancontact biedt een online betaalmethode waarmee consumenten vanuit onze webwinkel direct online betalen via hun eigen vertrouwde en beveiligde betaalomgeving. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten bij Bancontact.

 

9. Bank overboeking
De naam van deze betaalmethode zegt het al ... bij de keuze voor overboeking regel je de betaling via bankoverschrijving. Wanneer je kiest voor deze betaalwijze, ontvang je de betalingsinformatie direct op je scherm of per e-mail. Nadat de order is betaald, worden wij direct op de hoogte gesteld van de status zodat we de order kunnen uitleveren.

 

10. Master Card 
MasterCard is de meest gebruikte creditcard in Nederland, met ruim 4,2 miljoen kaarthouders.

Visa heeft in Nederland ruim 2 miljoen kaarthouders, maar wereldwijd liefst 1,7 miljard. een enorm reservoir aan potentiële klanten.

In Nederland is 90 procent van de ruim 6 miljoen in omloop zijnde creditcards van Visa of MasterCard, waarbij een steeds groter wordend deel van de kaarthouders deze creditcard ook inzet bij online shoppen. Creditcardhouders maken graag gebruik van de extra financiële ruimte die MasterCard en Visa bieden, bij een creditcard betaling vindt de afschrijving (renteloos) aan het einde van de maand plaats, en gaan daardoor gemakkelijker over tot een aankoop.

Tevens is MasterCard een van de meest gebruikte en geaccepteerde credit cards in België en de rest van Europa.

 

11. Visa Cards
Visa is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Alleen al in Europa telt Visa bijna 150 miljoen kaarthouders. Net zoals bij andere creditcards, kun je met Visa iets kopen via onze webshop en dit achteraf betalen. Het bedrag wordt niet direct van de rekening afgeschreven, maar later door de maatschappij van de kaart aan jou gefactureerd.

Met Visa kun je alles direct online afrekenen. Met wereldwijd 1,3 miljard kaarthouders, is Visa de grootste creditcard verstrekker.

 

Prijzen

 

Getoonde prijzen in de Slagwerkonderdelen.nl webwinkel zijn altijd inclusief BTW, eventuele kopieerheffingen en verwijderingsbijdrage, tenzij anders aangegeven. Het kan zijn dat bepaalde producten in onze webwinkel nog geen prijs hebben. Het gaat hierbij vaak om nieuwe producten waar nog geen (verwachte) verkoopprijs van bekend is. Producten die nog geen prijs hebben kunnen op dat moment niet besteld worden.  

 

Verzendkosten


Bestellingen met een totale waarde boven € 50,- worden gratis verzonden. Voor bestellingen met een totale waarde tot € 50,- worden verzendkosten van € 3,95 gerekend. Kies je voor een betaling onder rembours, dan heffen wij een opslag van € 19,95 op iedere bestelling, zo ook voor bestellingen van boven de € 50,- Tevens is het mogelijk de producten af te halen. Je kunt hiervoor telefonisch of via e-mail een afspraak maken. 

 

Privacy beleid


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 1 september 2016.
Wij zijn ons er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.
Dit privacy-beleid is van toepassing op de diensten van Crazy Cats Music Productions / Slagwerkonderdelen.nl. Je dient je ervan bewust te zijn dat Crazy Cats Music Productions / Slagwerkonderdelen.nl niet verantwoordelijk is voor het privacy-beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.
Crazy Cats Music Productions / Slagwerkonderdelen.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens:

 

> Gebruik van onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Crazy Cats Music Productions / Slagwerkonderdelen.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
 

> Communicatie

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Crazy Cats Music Productions / Slagwerkonderdelen.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
 

> Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Crazy Cats Music Productions / Slagwerkonderdelen.nl of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

> Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy-beleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.
 

> Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.
 

> Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
 

> Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.
 

> Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief (niet van toepassing)

Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden.
 

> Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.
 

> Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.
 

> Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy-beleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacy-beleid, kun je contact met ons opnemen:
Slagwerkonderdelen.nl
Heerschaphorst 7
7531 JM  ENSCHEDE
+31 6 207172782

info@slagwerkonderdelen.nl

 

 

 

  | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.