Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden en/of bestellen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wanneer dit het geval is dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Levering verloopt via de postbode of pakket-bezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
 

Bedenktijd / retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. In dergelijke gevallen kun je de bestelling altijd naar ons retourneren. Wij zullen wel controleren of hier niet meer mee is gedaan dan schriftelijk is voorgeschreven. Wettelijk gezien mag je het product namelijk uitproberen zoals je dat ook in een fysieke winkel mag doen. Wanneer er meer mee is gedaan dan dit dan zullen wij controleren of wij het product met waardevermindering retour kunnen accepteren of dat deze op kosten van jezelf weer naar je toegestuurd moet worden.

Wanneer je een bestelling wilt retourneren dan heb je 14 dagen om dit aan ons te laten weten. Dit kan via ons mailadres: info@slagwerkonderdelen.nl. Na het aanmelden heb je vervolgens nogmaals 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk naar ons retour te sturen. Bij iedere bestelling ontvang je een retourformulier. Dit vul je in en voegt het bij de artikelen. Wij doen ons uiterste best om het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten vervolgens zo spoedig mogelijk terug te betalen. Dit zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen gebeuren. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Retouren waar accessoires ontbreken of waar de verpakking niet bij zit kunnen wij helaas niet accepteren. Het is dan ook van belang dat je bij het retourneren controleert of je het volledig terugstuurt. Download hier het retourformulier.

 

Klantenservice

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Slagwerkonderdelen.nl
Telefoon: +31 6 53 38 35 95
E-mail:
info@slagwerkonderdelen.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Crazy Cats Music Productions
Eigenaar: de heer Marcel B.H. Engelbertink
De domeinnaam van onze webwnkel is:
www.slagwerkonderdelen.nl 

Ons adres:
Heerschaphorst 7
7531 JM Enschede
KvK: 66171431
BTW: NL121125245B01
IBAN: NL43INGB0007273276

BIC: INGBNL2A
 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.
 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@slagwerkonderdelen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via: https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
 

Product ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@slagwerkonderdelen.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.
 

Betaalmethodes

Je kunt jouw bestelling bij ons op 7 verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we onderstaande betaalmethodes aan:
 

1. IDeal (Nederlandse klanten)
De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland is iDeal. Je hoeft enkel uw bank te kiezen, in te loggen en de betaling te autoriseren (bijvoorbeeld met een TAN-code of card reader). Het geld wordt meteen afgeschreven. Slagwerkonderdelen.nl kan zo snel beginnen met het klaarzetten van jouw bestelling.

 

2. Paypal
Een snelle digitale wijze van betalen is de gratis internationale dienst Paypal. Heb je een Paypal-account, dan is het slechts een kwestie van inloggen en bevestigen. Verdere autorisatie is niet nodig. Let erop dat Paypal bij hogere bedragen eerst wacht op bevestiging van jouw bank. Ook als je in het bezit bent van een creditcard (VISA, Mastercard, Maestro of American Express), is betalen eenvoudig. Vul jouw creditcard-gegevens in en jouw bestelling kan (vaak na slechts een korte verificatie) naar jou worden verstuurd.

 

3. Rembours
Ook kun je kiezen voor een rembourszending. Voor € 19,95 extra betaal je bij aflevering van een product met een waarde van maximaal € 2.000,- direct en gepast aan de vervoerder (PostNL). 
Versturen onder rembours is mogelijk bij pakket- en vrachtzendingen binnen de Benelux. Deze dienst wordt niet aangeboden voor een ander land van bestemming. Het rembourspakket wordt pas overhandigd als je het door jou bestelde bedrag hebt betaald aan de bezorger of op de PostNL locatie. Pakketzendingen onder rembours moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: 

  • Maximaal gewicht van 31,5 kg per pakket 
  • De persoon die de zending in ontvangst neemt is verplicht om te tekenen voor ontvangst van zendingen onder rembours. 
  • Rembourspakketten kunnen niet naar een postbus- of antwoordnummeradres worden verstuurd.
     

4. Maestro


Met Maestro kun je veilig én gemakkelijk betalen en geld opnemen op meer dan 15 miljoen plaatsen in 93 landen. Bovendien betaal je als consument géén extra kosten voor het gebruik van Maestro in Nederland. Sinds 2011 pint vrijwel iedereen in Nederland met Maestro. Bovendien wordt er steeds minder met cash betaald en steeds vaker gepind. Dat is veiliger en gemakkelijker. Niet alleen voor de consument, maar ook voor kassamedewerkers. Vanaf 2013 kunt u met uw betaalpas, naast gewoon pinnen, ook contactloos betalen. Betalen wordt hierdoor nóg sneller en gemakkelijker. Het betalen bij parkeerautomaten op straat en in parkeergarages is onlangs vereenvoudigd en in de nabije toekomst kunt u zelfs gaan betalen met uw mobiele telefoon. Maestro is een betaalmerk van MasterCard Worldwide. MasterCard is een wereldwijd betalings- en technologiebedrijf. MasterCard beheert ’s werelds snelste betaalverwerkingsnetwerk, waarmee consumenten, financiële instanties, bedrijven en overheden wereldwijd worden verbonden.
 

5. Bank overboeking

De naam van deze betaalmethode zegt het al ... bij de keuze voor overboeking regel je de betaling via bankoverschrijving. Wanneer je kiest voor deze betaalwijze, ontvang je de betalingsinformatie direct op je scherm of per e-mail. Nadat de order is betaald, worden wij direct op de hoogte gesteld van de status zodat we de order kunnen uitleveren.
 

6. Master Card 
MasterCard is de meest gebruikte creditcard in Nederland, met ruim 4,2 miljoen kaarthouders. Visa heeft in Nederland ruim 2 miljoen kaarthouders, maar wereldwijd liefst 1,7 miljard. een enorm reservoir aan potentiële klanten. In Nederland is 90 procent van de ruim 6 miljoen in omloop zijnde creditcards van Visa of MasterCard, waarbij een steeds groter wordend deel van de kaarthouders deze creditcard ook inzet bij online shoppen. Creditcardhouders maken graag gebruik van de extra financiële ruimte die MasterCard en Visa bieden, bij een creditcard betaling vindt de afschrijving (renteloos) aan het einde van de maand plaats, en gaan daardoor gemakkelijker over tot een aankoop. Tevens is MasterCard een van de meest gebruikte en geaccepteerde credit cards in België en de rest van Europa.
 

7. Visa Cards
Visa is wereldwijd de grootste creditcard aanbieder en daardoor een veelgebruikte betaaloptie, zowel fysiek als online. Alleen al in Europa telt Visa bijna 150 miljoen kaarthouders. Net zoals bij andere creditcards, kun je met Visa iets kopen via onze webshop en dit achteraf betalen. Het bedrag wordt niet direct van de rekening afgeschreven, maar later door de maatschappij van de kaart aan jou gefactureerd. Met Visa kun je alles direct online afrekenen. Met wereldwijd 1,3 miljard kaarthouders, is Visa de grootste creditcard verstrekker.
 

Prijzen

Getoonde prijzen in de Slagwerkonderdelen.nl webwinkel zijn altijd inclusief BTW, eventuele kopieerheffingen en verwijderingsbijdrage, tenzij anders aangegeven. Het kan zijn dat bepaalde producten in onze webwinkel nog geen prijs hebben. Het gaat hierbij vaak om nieuwe producten waar nog geen (verwachte) verkoopprijs van bekend is. Producten die nog geen prijs hebben kunnen op dat moment niet besteld worden.
 

Minimale bestelgrootte

We hanteren een minimale bestelgrootte van € 25,-. Dit doen we om de prijzen van onze producten zo laag mogelijk te houden.
 

Verzendkosten

Bestellingen in Nederland met een totale waarde boven € 200,- worden gratis verzonden. Voor bestellingen met een totale waarde tot € 200,- worden verzendkosten van € 6,95 gerekend. Kies je voor een betaling onder rembours, dan heffen wij een opslag van € 19,95 op iedere bestelling, zo ook voor bestellingen van boven de € 200,- Tevens is het mogelijk de producten af te halen. Je kunt hiervoor telefonisch of via e-mail een afspraak maken. Verzend
 

Privacybeleid

https://www.slagwerkonderdelen.nl

Over ons privacybeleid Crazy Cats Music Productions | Slagwerkonderdelen.nl geeft veel om jouw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over jou en jouw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen jouw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Crazy Cats Music Productions | Slagwerkonderdelen.nl. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 16/04/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over jou door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan je uit op welke wijze wij jouw gegevens opslaan en hoe wij jouw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten je hebt met betrekking tot de door jou aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als je vragen hebt over ons privacybeleid kun je contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, je vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking
Hieronder kun je lezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van CCVshop. Persoonsgegevens die je ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. CCVshop heeft toegang tot jouw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen jouw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. CCVshop is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. CCVshop maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot jouw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. CCVshop behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren.

E-mail en mailinglijsten
Onze website maakt gebruik van CCVshop, een derde partij die het e-mailverkeer afkomstig van onze website en het verzenden van eventuele nieuwsbrieven afhandelt. Alle bevestigingsmails die je ontvangt van onze website en webformulieren worden verzonden via de servers van CCVshop. CCVshop zal jouw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden zie je de ‘unsubscribe’ link. Als je hier op klikt zul je geen e-mail meer van onze website ontvangen. Dit kan de functionaliteit van onze website ernstig verminderen! Jouw persoonsgegevens worden door CCVshop beveiligd opgeslagen. CCVshop maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. CCVshop behoudt zich het recht voor om jouw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Microsoft
Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Microsoft. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van jouw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Microsoft heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Payment processors
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van CCVshop | CCV Pay. CCVshop | CCV Pay verwerkt jouw naam, adres en woonplaatsgegevens en jouw betaalgegevens zoals jouw bankrekening- of creditcardnummer. CCVshop | CCV Pay heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. CCVshop | CCV Pay behoudt zich het recht voor jouw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. CCVshop | CCV Pay deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot jouw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van CCVshop | CCV Pay's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. CCVshop | CCV Pay bewaart jouw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.
 

Beoordelingen

WebwinkelKeur
Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om jouw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert jouw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij je uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel je uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische  maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

Verzenden en logistiek

PostNL
Als je een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om jouw pakket bij je te laten bezorgen. Wij maken (met name) gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij jouw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL jouw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.
 

Facturatie en boekhouden

SnelStart
Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van SnelStart. Wij delen jouw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot jouw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Jouw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. SnelStart is tot geheimhouding verplicht en zal jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. SnelStart gebruikt jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.
 

Externe verkoopkanalen

Crazy cats Music Productions | Slagwerkonderdelen.nl maakt (vooralsnog) geen gebruik van externe verkoopkanalen.
 

Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking
Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die je verstrekt. Wij gebruiken jouw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als je gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op jouw verzoek - op een later moment contact met je op te nemen, vragen wij je hiervoor expliciet toestemming. Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens
Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld jouw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Crazy Cats Music Productions | Slagwerkonderdelen.nl op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van jouw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen jouw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen
Wij bewaren jouw gegevens zolang je cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij jouw klantprofiel bewaren totdat je aangeeft dat je niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als je dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met jouw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot jouw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van jouw opdracht hebben vervaardigd.

Jouw rechten
Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heb je als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen je hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe je zich op deze rechten kunt beroepen.

Klachten
Je hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij jouw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht
Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als jouw verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht
Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als jouw verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn angepast.

Recht op beperking van de verwerking
Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als jouw verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot je de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid
Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als jouw verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over je die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten
Je hebt bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken jouw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Ben je van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

 

Cookies

Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Cookies van derde partijen
In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

 

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot jou verwerken, dan brengen wij je daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens

Crazy Cats Music Productions | Slagwerkonderdelen.nl
Heerschaphorst 7
7531 JM Enschede
Nederland
M: +31 6 53 38 35 95
E: info@slagwerkonderdelen.nl

Contactpersoon voor privacyzaken:
Marcel Engelbertink
Directeur | Eigenaar