Filter

close
0
Onbeperkt

Percussie instrumenten

Hoogwaardige percussie, waar vind je die? Bij Slagwerkonderdelen.nl hebben we er genoeg. We hebben een speciale percussie categorie waarin we vele percussie instrumenten, toebehoren en accessoires een plaats hebben gegeven. Ben je op zoek naar een cajon, pandeiro, triangel of djembé? Dan ben je hier op de juiste plek. Eventuele cymbals voor bij je percussie instrumenten vind je bij de cymbals.

Klik hieronder op één van de categorieën.Weergave:
 

Veelzijdig en speciaal

Percussie instrumenten zijn populair worden nog veelvuldig bespeeld en verdienen daarom een mooie plek in onze winkel. We zijn immers een specialist in 'drums & percussie' en daar horen percussie instrumenten dus ook bij. De fraaie geluidseffecten die met percussie bereikt kunnen worden, maken het tot interessante instrumenten. De pandeiro bijvoorbeeld is een zeer veelzijdig instrument dat je terugvindt in veel Braziliaanse muziekstijlen. Zo zien we de pandeiro als percussie instrument in de:

  • Samba
  • Pagode
  • Capoeira

 

Kwaliteitspercussie voor een scherpe prijs

De verschillende percussie instrumenten en hun toebehoren zijn net als onze andere producten van hoge kwaliteit en kennen een scherpe prijs. Bij ons betaal je nooit teveel.


Wil je advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Het bestellen van artikelen in de categorie 'Percussie instrumenten' kan eenvoudig en veilig online. Heb je vragen of behoefte aan een persoonlijk en deskundig advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar: info@slagwerkonderdelen.nl

Wij helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar de juiste producten.
 

We support your performance!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten