Filter

close
0
Onbeperkt

Percussie, onderdelen, toebehoren en accessoires

Slagwerkinstrumenten beperken zich niet alleen tot akoestische drumstellen. Er is ook een veelvoud aan percussiePercussie is een verzamelnaam voor instrumenten die bespeeld worden door er op te slaan. Het gaat om de meer exotische slaginstrumenten, dus niet zozeer om het klassieke drumstel. Te denken valt aan bijvoorbeeld conga's of bongo's. Dit zijn langwerpig staande trommels die met de hand bespeeld dienen te worden.

Juist hiervoor hebben wij een aparte categorie opgezet met daarin diverse percussie instrumenten, toebehoren en accessoires. Zodat ook iedereen die percussie bespeelt goed uitgerust is. Bags en cases voor percussie-instrumenten vind je hier en percussie accessoires vind je hier.

Klik hieronder op één van de categorieën.Weergave:
 

Ruime keus in grote merken

Percussie instrumenten zijn er in veelvoud. Percussie accessoires en toebehoren ook. In ons ruime aanbod voor percussie vind je ze dan ook allemaal terug. Wij bieden artikelen van onder andere: Latin Percussion, Duende, Gon Bops, De Gregorio, Acme, Kambala en Toca. En of je nu op zoek bent naar een nieuwe Alpenbel of Rainmaker, nieuw melodisch percussie of een timbale. Wij hebben we het allemaal.

Ons aanbod percussie bestaat uit:

 

Wil je advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Het bestellen van artikelen in de categorie 'Percussie' kan eenvoudig en veilig online. Heb je vragen of behoefte aan een persoonlijk en deskundig advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar: info@slagwerkonderdelen.nl

Wij helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar de juiste producten.
 

Slagwerkonderdelen.nl supports your performance!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten