Wie zijn wij?

Slagwerkonderdelen.nl is een initiatief van de ervaren drummer Marcel Engelbertink. Hij heeft als drummer meer dan 40 jaar ervaring, > 10.000 'vlieguren' en zo'n 3.000 optredens achter zijn naam staan. Daardoor kent hij als geen ander de wereld van de drummer | muzikant. Marcel's muzikale kinderen maken eveneens deel uit van Slagwerkonderdelen.nl.
 

   
Marcel Engelbertink       
 

Wat willen we zijn?

Slagwerkonderdelen.nl is een duurzame online winkel voor drummers en percussionisten. Van starter tot professional en voor alle leeftijden. In onze webwinkel vind je alles voor drums en percussie: drumsets, percussie instrumenten, onderdelen voor drums en percussie, accessoires, cadeau-artikelen. Maar ook productinfo, productvideo's, merkeninfo, video's, antwoorden op veelgestelde vragen en interessante drum en/of percussie events. Het geven van een advies op maat behoort eveneens tot de activiteiten van de winkel, zodat onze klanten de juiste porducten kiezen. 

Alle producten zijn kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken zoals: DW Drums, Natal, Gibraltar Hardware, Sabian, Remo, GretschPaiste, Zildjian, SabianBosphorus, Stefy LineDream Cymbals, Turkish, Evans, Remo, Aquarian, Vic Firth, PureSoundLatin Percussion, Duende en Gon Bops. Informatie over een aantal van deze merken vind je hier.

Onze online winkel Slagwerkonderdelen.nl opende eind 2016 haar digitale deuren en is 24 uur per dag bereikbaar. Daarnaast zijn we dagelijks, dus 7 dagen per week, telefonisch bereikbaar op nummer: 06 53 38 35 95. We zijn dè specialist, vraagbaak en adviseur voor alles dat je als drummer of percussionist, van welk niveau of leeftijd dan ook, nodig hebt voor of bij je drumstel of percussie instrument. Een speciaalzaak voor de drummer / percussionist. Persoonlijke benadering staat bij ons voorop.
 

Wat vind je in onze webwinkel?

In onze webshop vind je onder andere: drumsetshardware, accessoires, onderdelenbekkens, drumvellen, drumstokken & mallets, drum bags & cases en microfoons. We hebben ook percussie instrumenten, percussievellen, spanranden, accessoires, bags & cases, onderdelen en toebehoren. We verkopen niet alleen fysieke producten. We geven je ook gratis informatie en advies over de merken welke we verkopen, geven antwoorden op veelgestelde vragen. Daar vind je de antwoorden op de vele vragen waar je mee zou kunnen zitten. En verder hebben we een event kalender met interessante workshops, optredens en meer van interessante drummers en/of percussionisten.

 

Kwalteit van onze producten

Het budget dat een drummer beschikbaar heeft, kan sterk varieren. Daarom vind je in onze webwinkel 'voor elk wat wils'. Bovendien hoeft aan een uitstekende kwaliteit tegenwoordig geen hoog prijskaartje meer te hangen. Alle producten in onze webwinkel zijn van goede tot uitstekende kwaliteit. We werken uitsluitend met gerenommeerde merken. Uniek in onze webwinkel is dat je onder Merk-info informatie en video's vindt over de merken welke je in onze webwinkel kunt kopen. Je hoeft dus niet naar de websites van die drummerken te gaan.
 

Laagste prijs garantie

Slagwerkonderdelen.nl kent geen laagste prijs garantie. We kunnen op prijs prima concurreren met andere drumwinkels. Als je kunt aantonen dat de prijs van een product dat je wilt aanschaffen bij ons hoger ligt dan bij een andere muziekwinkel, neem dan contact met ons op. Dan gaan we bekijken of we het product voor een lagere prijs kunnen aan bieden.
 

Veilig winkelen

Veilig winkelen in onze webwinkel vinden we heel belangrijk. Je kun bij ons 100% veilig winkelen en betalen met veel verschillende betaalmethodes. Bovendien hebben we het webwinkel keurmerk van WebwinkelKeur. Laat ons én hen weten wat je van onze dienstverlening en webwinkel vindt. Van jouw feedback leren we en worden we nóg beter!
 

Mileu / duurzaamheid

We nemen onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het mileu en duurzaam ondernemen. We verkopen duurzame producten en werken in onze processen en dienstverlening duurzaam, met oog voor mileu en footprint. We hergebuiken bijvoorbeeld zoveel mogelijk de verpakkingsmaterialen. Het kan dus zijn dat je jouw product(en) ontvangt in een kartonnen doos waar de naam van een ander bedrijf op staat, van een van onze leveranciers bijvoorbeeld. Ook op die manier willen we ons steentje bijdragen aan een beter mileu.    
 

Advies en vragen

Belangrijk voor jou is dat je het juiste product aanschaft. Daarom zijn wij er ook voor advies, vragen en suggesties. Hiervoor kun je mailen naar: info@slagwerkonderdelen.nl. of op werkdagen én in het weekend tussen 9.00 en 23.00 uur bellen naar: 06 53 38 35 95.

Neem s.v.p. ook contact met ons op als je iets niet kunt vinden in onze webwinkel. We werken continu aan de uitbreiding van ons assortiment. We doen ons uiterste best om voor jou te vinden wat je nodig hebt.