nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

   

Wie zijn wij?


Slagwerkonderdelen.nl is een initiatief van drummer en music producer / sound engineer Marcel Engelbertink. Met zijn meer dan 40 jarige ervaring en met meer dan 10.000 'vlieguren', kent hij als geen ander de wereld van de drummer en percussionist. Je bent bij hem in goede handen als het gaat om een deskundig en betrouwbaar advies op maat. 

  


Marcel's zoons Jeff (1989) en Dylan (1991) maken ook onderdeel uit van Slagwerkonderdelen.nl. Zie hieronder de business cards van deze jongemannen en hun rollen bij Slagwerkonderdelen.nl.

 

Wat willen we zijn?


Wij hebben met Slagwerkonderdelen.nl de ambitie om een duurzame (online) winkel te zijn voor drummers en percussionisten. Van starter tot professional en voor alle leeftijden. In onze webwinkel vind je alles voor drums en percussie: instrumenten, onderdelen, accessoires, cadeau-artikelen, product-info, product-video's, merk-info, merk-video's, antwoorden op veelgestelde vragen en interessante events. Het geven van een advies op maat behoort eveneens tot de activiteiten van de winkel, zodat onze klanten de juiste porducten kiezen. 

Alle producten zijn kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken zoals: Drum Workshop, Gibraltar, Sabian, Remo, Gretsch, Paiste, Zildjian, Sabian, Bosphorus, Dream Cymbals, Evans, Remo, Vic Firth, Latin Percussion, Duende, Gon Bops. Informatie over onze merken vind je hier.

Onze online winkel Slagwerkonderdelen.nl opende eind 2016 haar digitale deuren en is natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar. We willen dè specialist, vraagbaak en adviseur zijn in alles dat je als drummer, van welk niveau of leeftijd dan ook, nodig hebt voor of bij je drumstel of percussie instrument. Eren speciaalzaak dus voor de drummer / percussionsit. Momenteel zijn we bezig met de uitwerking van ons idee voor een 'Drums Experience Center'. Een beleving voor iedere drummer. We willen een plek creëren waar je als drummer graag wilt zijn, waar je onze producten kunt zien, voelen én beluisteren. En ook kopen natuurlijk. Persoonlijke benadering staat bij ons voorop.
 

Wat vind je in onze webwinkel?

 
In onze webshop vind je onder andere: drumsetshardware, accessoires, onderdelencymbals, vellen, sticks, bags/cases en drum mics. We hebben ook percussie instrumenten en toebehoren. Maar we verkopen niet alleen fysieke producten. We geven je ook gratis informatie en advies over de merken welke we verkopen, geven antwoorden op veelgestelde vragen en hebben een event kalender met optredens van bekende dan wel interessante drummers / percussionisten. Ook hebben we een 'Frequently Asked Questions' pagina (FAQ). Daar vind je de antwoorden op de vele vragen waar je mee zou kunnen zitten.

 

Kwalteit van onze producten


Het budget dat een drummer beschikbaar heeft, kan sterk varieren. Daarom vind je in onze webwinkel 'voor elk wat wils'. Bovendien hoeft aan een uitstekende kwaliteit tegenwoordig geen hoog prijskaartje meer te hangen. Alle producten in onze webwinkel zijn van goede tot uitstekende kwaliteit. We werken uitsluitend met gerenommeerde merken. Uniek in onze webwinkel is dat je onder Merk-info informatie en video's vindt over de merken welke je in onze webwinkel kunt kopen. Je hoeft dus niet naar de websites van die drummerken te gaan.

 

Laagste prijs garantie


Slagwerkonderdelen.nl kent geen laagste prijs garantie. We kunnen op prijs prima concurreren met andere (online) drumwinkels. Als je kunt aantonen dat de prijs van een product dat je wilt aanschaffen bij ons hoger ligt dan bij een concullega, neem dan contact met ons op. Dan gaan we bekijken of we het product voor een lagere prijs kunnen aan bieden.

 

Veilig winkelen


Veilig winkelen in onze webwinkel vinden we heel belangrijk. Je kun bij ons 100% veilig winkelen en betalen met veel verschillende betaalmethodes. Bovendien hebben we het webwinkel keurmerk van WebwinkelKeur. Laat ons én hen weten wat je van onze dienstverlening en webwinkel vindt. Van jouw feedback leren we en worden we nóg beter!
 

Mileu / duurzaamheid


We nemen onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het mileu en duurzaam ondernemen. We verkopen duurzame producten en werken in onze processen en dienstverlening duurzaam, met oog voor mileu en footprint. We hergebuiken bijvoorbeeld zoveel mogelijk de verpakkingsmaterialen. Het kan dus zijn dat je jouw product(en) ontvangt in een kartonnen doos waar de naam van een ander bedrijf op staat, van een van onze leveranciers bijvoorbeeld. Ook op die manier willen we ons steentje bijdragen aan een beter mileu.    
 

Advies en vragen


Belangrijk voor jou is dat je het juiste product aanschaft. Daarom zijn wij er ook voor advies, vragen en suggesties. Hiervoor kun je mailen naar: info@slagwerkonderdelen.nl. of op werkdagen én in het weekend tussen 9.00 en 23.00 uur bellen naar: 

06 53 38 35 95

Neem s.v.p. ook contact met ons op als je iets niet kunt vinden in onze webwinkel. We werken continu aan de uitbreiding van ons assortiment. We doen ons uiterste best om voor jou te vinden wat je nodig hebt.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

De waardering van www.slagwerkonderdelen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 49 reviews.