Filter

close
0
Onbeperkt

Drumvellen bepalen de sound van je trommels

De sound van je drums of percussie wordt voor het belangrijkste deel bepaald door de vellen die erop zitten. Het zijn immers de drum vellen die lucht laten trillen, en trillende lucht veroorzaakt geluid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je dan enkel de beste drum vellen zoekt. Wij hebben ze voor je: bassdrum vellen, snaredrum vellen, tom & floortom vellen, low volume vellenpercussie vellen, orchestral drumvellen, marching drumvellen en een door jezelf ontworpen custom drumvel. En natuurlijk ook complete drumvellen sets.

Klik op één van de categorieën.Weergave:
 

Bestel bij de specialist

Slagwerkonderdelen.nl is een expert op het gebied van drums en percussie en heeft een zeer uitgebreid, kwalitatief hoogwaardig assortiment voor je samengesteld. De drumvellen die wij leveren zijn van de volgende gerenommeerde merken: Evans, Gretsch en Drum Workshop, en zijn stuk voor stuk de beste in hun soort. Ben je op zoek naar specifieke drumvellen voor op je snaredrumbassdrum, tom, floortom of percussie instrument, dan helpen we je graag verder. Let er bij je bestelling dan wel op dat je de juiste diameter bestelt.

Mocht je liever meerdere drum vellen op voorraad hebben of heb je vaak verschillende soorten en maten nodig? Kijk dan even bij onze drumvellen sets. Er zit er vast een bij die aan jouw wensen voldoet.
 

Advies of meer info nodig?

Het bestellen van drum vellen kan eenvoudig en veilig online. Heb je vragen of behoefte aan een persoonlijk en deskundig advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar: info@slagwerkonderdelen.nl

Wij helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar de juiste producten.
 

We support your performance!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten