Filter

close
0
Onbeperkt

Drum onderdelen

Als onderdelen van je trommels stuk zijn, wil je die kunnen vervangen. Bijvoorbeeld: spanranden, snaredrum matten, tom brackets, snare strainers en bassdrum poten. Dat is duurzaam én goedkoop, win-win dus! In dit deel van onze webshop vind je ons aanbod drum onderdelen. We kunnen niet alles op voorraad hebben, maar wat we niet hebben, bestellen we graag voor je.

Een drumset bestaat niet alleen uit trommels. Er hoort ook zogeheten 'hardware' bij zoals bekkenstatieven, een hihat-statief, een basdrumpedaal en een drumkruk. Door het gebruik van je drumset en de bijbehorende drum hardware treedt slijtage op. Daardoor gaan onderdelen van je trommels of hardware soms stuk. Alles dan nieuw aanschaffen is een optie, maar een dure. Zeker als je ook gehecht bent aan je set, wil je kapotte onderdelen van je trommels dan wel hardware vervangen. Vandaar dat we je daar ook graag bij willen helpen. In dit onderdeel van onze webshop vind je deze onderdelen. We maken hierbij onderscheid tussen onderdelen voor je hardware en onderdelen voor je trommels.

Klik hieronder op één van de categorieën.Weergave:
 

Alles wat je zoekt

Wellicht weet je exact welke drumstel onderdelen je nodig hebt. Vervolgens presenteren wij je een zeer breed aanbod. Hoe vind je dan eenvoudig de drumstel onderdelen die je wilt kopen? Om de zoektocht zo eenvoudig mogelijk te houden, hebben we de drumstel onderdelen gecategoriseerd. Zo kun je bij ons terecht voor:
 


We weten bijna zeker dat je direct vindt wat je nodig hebt. Is iets niet aanwezig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan uiteraard voor je op zoek. 

 

Wil je advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Het bestellen van trommel onderdelen kan eenvoudig en veilig online. Heb je vragen of behoefte aan een persoonlijk en deskundig advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar: info@slagwerkonderdelen.nl

Wij helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar de juiste producten.
 

We support your performance!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten