Filter

close
0
Onbeperkt

Drum hardware onderdelen

Als onderdelen van je drum hardware stuk zijn, wil je die kunnen vervangen. We denken aan bijvoorbeeld: de veer van je basdrum pedaal, de clutch van je hihat pedaal of een onderdeel van je bekken statief of standaard. In dit deel van onze online winkel vind je tal van dit soort onderdelen. We kunnen niet alles op voorraad hebben, maar wat we niet hebben, bestellen we graag voor je.Weergave:
 

Een breed aanbod

Slagwerkonderdelen.nl begrijpt hoe kostbaar jouw drumset voor je is en ziet in dat dan ook de kleine dingen een grote rol spelen. Gelukkig zijn ook de drum hardware onderdelen net als onze ander producten heel voordelig geprijsd. Bovendien worden ze snel geleverd; bij een bestelling inclusief betaling voor 12.00 uur proberen wij de drum hardware onderdelen dezelfde dag nog te verzenden (mits voorradig).

Daarom kies je voor Slagwerkonderdelen.nl:

  • Snelle levering
  • Ruime keus
  • Voordelige prijzen
  • 60 dagen bedenktijd
  • Altijd kwaliteit

 

Wil je advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Het bestellen van drum hardware onderdelen kan eenvoudig en veilig online. Heb je vragen of behoefte aan een persoonlijk en deskundig advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar: info@slagwerkonderdelen.nl

Wij helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar de juiste producten.
 

We support your performance!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten