Filter

close
0
Onbeperkt

Drum en percussie accessoires

Wanneer je als drummer of percussionist in het bezit bent van een mooi instrument en op zoek bent naar bijpassende accessoires, dan helpen wij je graag verder. Bij ons kun je altijd terecht voor bijvoorbeeld demping materialenmetronomen, gehoorbescherming, drum matten en alles voor het onderhoud en reiniging van je kostbare bezit. Ook bladmuziek lessenaars verkopen we in verschillende maten, soorten en kleuren. En natuurlijk cadeau artikelen om iemand mee te verrassen vanwege een verjaardag, Vaderdag, Moederdag of gewoon zomaar.

Klik hieronder op één van de categorieën om het uitgebreide assortiment te bekijken.Weergave:
 

Drummen in stilte

Het aanbod drum en percussie accessoires bevat ook een groot aantal oefenpads. Perfect om te oefenen zonder jouw mede-bewoners te storen of om je vast warm te spelen voor een optreden. Oefenpads zijn er van Drum Workshop, Gibraltar, Gretsch, Hayman, Sabian, Vic Firth en ZILDJIAN

Oefenpads zijn in enkele gevallen leverbaar met een rack of voetpedaal. Uiteraard zijn de oefenpads ook los leverbaar en als complete set.

Stil drummen kan overigens ook met stille bekkens en stille vellen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze 'stille' vellen en bekkens: 


Voor welk van de drum of percussie accessoires je ook kiest, bij Slagwerkonderdelen.nl ontvang je altijd gegarandeerde kwaliteit. Ook als je kiest voor een van de volgende drum en percussie accessoires:

 

Advies of meer info nodig?

Het bestellen van drum en percussie accessoires kan eenvoudig en veilig online. Heb je vragen of behoefte aan een persoonlijk en deskundig advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar: info@slagwerkonderdelen.nl

Wij helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar de juiste producten.
 

We zijn dagelijks tussen 9 en 23 uur telefonisch bereikbaar op het nummer: 06 53 38 35 95


We support your performance!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten