nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Hoogwaardige percussie en toebehoren


Slagwerkinstrumenten beperken zich niet alleen tot akoestische drumstellen. Er is ook een veelvoud aan percussie instrumenten. Juist hiervoor hebben wij een aparte categorie opgezet met daarin diverse percussie instrumenten en toebehoren. Zodat ook iedereen die percussie slagwerk bespeelt goed uitgerust is. Bags en cases voor percussie-instrumenten vind je hier en percussie accessoires vind je hier.

Klik hieronder op één van de categorieën.Ruime keus in grote merken


Percussie instrumenten zijn er in veelvoud. Percussie accessoires en toebehoren ook. In ons ruime aanbod voor percussie vind je ze dan ook allemaal terug. Wij bieden artikelen van onder andere: Latin Percussion, Duende, Gon Bops, De Gregorio, Acme, Kambala en Toca. En of je nu op zoek bent naar een nieuwe Alpenbel of Rainmaker, nieuw melodisch percussie slagwerk of een timbale. Wij hebben we het allemaal.

Ons aanbod percussie bestaat uit:


Deskundig advies


Bij Slagwerkonderdelen.nl willen we niet alleen percussie instrumenten en toebehoren leveren. We willen ook een adviseur zijn. Heb je vragen over percussie instrumenten of andere artikelen welke wij aanbieden, neem dan contact met ons op. Maak gebruik van ons contactformulier of bel direct naar: +31 85 06 03 666.
 


 

 | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.