Filter

close
0
Onbeperkt

Custom Bass Drumhead

Wat is er niet mooier dan dat je Bass Drumhead is bedrukt met een naam, afbeelding of combinatie van namen en foto's die jij erop wilt hebben? Bijvoorbeeld die van jouw eigen of jouw favoriete band? Of een foto van jouw drumheld? Of misschien zelfs van je favoriete voetbalclub? Je kunt het zo gek niet bedenken.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je bestelt op de gebruikelijke manier, dus via de oranje bestelknop aan de rechterkant van de desbetreffende productpagina. Vervolgens lever je ons via info@slagwerkonderdelen.nl je eigen ontwerp aan in een zogeheten 'vector-bestand'. Een vector bestand is een grafische afbeelding die oneindig vergroot of verkleind kan worden zonder dat er kwaliteitsverlies optreed..Veel voorkomende vector-bestanden zijn bestanden met de extentie: EPS (Photoshop), AI (Adobe Illustrator) en CDR (CorelDRAW). Alleen vektor-bestanden leveren de beste kwaliteit. Wij beoordelen de kwaliteit en laten je weten of het bestand goed genoeg is om je basdrumvel of snaredrumvel mee te bedrukken. 

De beschikbare maten zijn: 18, 20, 22, 24 en 26 inch.

We gebruiken uitsluitend EQ3 Bass Drumheads van het gerenommeerde merk Evans. Alleen dan kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Je kunt niet zelf een vel bij ons aanleveren.

De levertijd bedraagt ca. 4 weken.


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
  • favorite_border Advies & service op maat
  • access_time Maandag t/m Zaterdag bereikbaar 9:00-22:00 uur
  • euro_symbol Eerlijke en concurrerende prijzen
  • favorite_border Advies & service op maat
  • access_time Maandag t/m Zaterdag bereikbaar 9:00-22:00 uur
  • euro_symbol Eerlijke en concurrerende prijzen
   1  2  

Advies of meer info nodig?

Het bestellen van Custom Bass Drumheads kan eenvoudig en veilig online. Heb je vragen of behoefte aan een persoonlijk en deskundig advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar: info@slagwerkonderdelen.nl

Wij helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar de juiste producten.
 

We support your performance!Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten